Najnovšie recenzie zo sekcie Remienky pre inteligentné hodinky
Remienok sa dobre nosí, magnet pevne drží.
Za mňa
Vyzeral kvalitny, aj farba pekna, len nepasoval na hodinky co som mal ale zrejme to boli specificke hodinky s uzkym remienkom lebo ani dalsi 20mm remienok sa mi nepodarilo nasadit. Remienok vrateny, peniaze vratene. Som rad ze to tak dobre funguje v Alze a nerobia problemy.
tovar sme vratili, naramok na hodinkach nedrzi dostatocne, stale sa rozopina, v pripade, ze mate oblecenu koselu, nedrzi skoro vobec, lebo sa stale sucha o rukav a rozopina sa
- Produkt presne odpovedá popisu
pôvodný remienok sa pretrhol, podobnú skúsenosť majú asi viacerí užívatelia, sedí presne na zariadení, bez výhrad
- Po mesiaci stratil svoju farbu. Vybledol od slnka aj keď ho máte na ruke.
plne spolahlive, ziadne vypadavanie z uchytu a pod.
- Remienok sa dobre nosi aj v nepriaznivom počasí.
- Remienok som si objednal k hodinám, ktor3 vlastním.
- Remienok má pomerne krätku životnosť, za ktorú obchod samozrejme nemóze.
Tovar zo strany dopravcu nedoručený!!
BStrap Silicone Davis remienok na Samsung Gear S3, black SSG008C01
Pridané: 20. novembra 2023
(naposledy upravené 20. novembra 2023)
Zakúpený v Mobilego.sk
- Plní účel
Ľahký, že ho na ruke vôbec necítite, je vzdušný a netvoria sa pod ním žiadne začervenania ako pri gumených remienkoch.
- Vyhovuje
vsetko v poriadku, doporucujem obchod
- Pohodlný remienok
- Vzhľad
- Príliš veľká kovová časť zapínania na konci
- Pohodlný remienkk
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 20mm čierny AET-SMQRVEG25B-20
Neodporucam. Upevnovacie tycky trcia smerom k zapestiu a tlacia.
- Prisiel hrdzavy
FIXED Sieťovaný nerezový remienok Mesh Strap so šírkou 20 mm pre smartwatch ružovo-zlatý FIXMEST-20MM-RG
- Pekny
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm čierny AET-SMQRVEG25B-22
Plne spokojný s výrobkom
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »