Najnovšie recenzie zo sekcie Remienky pre inteligentné hodinky
- Moderny vzhlad, jednoducha manipulacia
- Pekny design
- Pekny design
Zodpoveda kvalita cene.
Bez problémov.
Pekný kovový remienok, v balení sada na úpravu dĺžky. Staré Galaxy Watch 2 dostali druhý dych
- Je veľmi pekný!
- Mohol by byť trochu dlhší
- Je pekný a kvalitný materiál
Mohol by byť trochu dlhší,na silnejšie zápästie je tesne
Odporúčam
- Super kvalita, ruka koža po ním dýcha.
UNIQ Revix Reversible Magnetic remienok pre Apple Watch 42/44/45/Ultra 49 mm zelený/hnedý UNIQ-49MM-REVMGRNTAN
- super magneticke uchytenie. Vobec som to necakal.
- vyuzivam aj pri sportovani, pot mu vobec nevadi. Umyjem, vysusim, nasadim.
- davat bacha pri vyzliekani svetra, ci uzkej mikiny. Sa mi stalo, ze som zavadil a remienok sa uvolnil. Ale uz viem ako sa vyzliekat, tak sa mi to teraz dlho nestalo :)
Super kvalita
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm strieborný AET-SMQRVEG25S-22
Tie cupliky na nasedenie remianka trčia viac než by mali. Ale inak ok
- Za tu cenu plni ucel, pouzivam uz niekolko mesiacov a super!
Som spokojná
FIXED Sieťovaný nerezový remienok Mesh Strap so šírkou 20 mm pre smartwatch ružovo-zlatý FIXMEST-20MM-RG
Vyhovujuci
Produkt je fajn.
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm čierny AET-SMQRVEG25B-22
- To čo som chcel som dostal
- Pohodlný
- kvalita
- Apple originál
Remienok som kúpil v rámci Black Friday, čo bola dobrá cena. Kvalita spracovania a nosenia je veľmi dobrá, odporúčam kupovať len Originál Apple remienky.
- Apple
- Originál
- .
- .
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »