Najnovšie recenzie zo sekcie Remienky pre inteligentné hodinky
skvele
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm čierny AET-SMQRVEG25B-22
Pomerne masivny silikonovy remienok, na Huawei Watch GT2 sedi vyborne. Pohodlne sa nosi. Spokojnost.
- Prevedenie
- Farba
- Rýchloschnúce
- Jednoduchá montáž na telo hodiniek
Lepšia náhrada originálneho silikonoveho náramku. Dá sa prispôsobiť veľkostne každému obvodu zápästia, keďže je to na suchý zips. Za tú cenu aj skvelá kúpa a voľba.
- Kvalita zapínanie drží aj pri väčšej záťaži
- Spokojnosť .
Mäkký, pohodlný - sedí na príslušný typ hodiniek dokonale
- Elastický, neťahá a nevadí na ruke, prispôsobivý
- Ok
Rychle dodanie, kvalitny produkt
- cena/kvalita ok...
cena/kvalita ok
- sedí to, čo uvádzajú
- dobrá cena
dobrá kvalita i cena
- Super produkt lepší ako originál aspoň podľa mňa odporúčam
Všetko Ok
- dizajn
- Slaba odolnost displeja
- chybajuce GPS
- odolnost IP67 - nesmu sa ponorit do vody
- Nevedel som rozbehat funkciu na zasvietenie otocenim zapastia. Na toto nereaguje aj ked to je zapnute.
Za tu cenu celkom dobre hodinky hlavne pre deti. Su mensie takze vyzeraju dobre aj na zapasti mojej 9 rocnej dcery. Nevyhodou je slaba odolnost displeja, po tyzdni su na nom skrabance, takze odporucam ochranne sklicko hned od zaciatku. Displej zobrazuje krasne farby, je na vyber dost cifernikov a funguju aj bez sparovania s telefonom. Bateria vydrzi vyse tyzdna. Da sa nabijat iba nabijackou max 2A a 5V.
- Dizajn ktorý mi je známy
- Odolný
Poznám dizajn od Apple watch a nerozpadol sa po prvom týždni ako ostatné
- Remienok je šmejd, kolík zaisťovacej pracky po zapnutí remienka volne preklzoval cez oko pracky, čím neexistovalo zaistenie a hodinky by boli rádovo do pár desiatok minút stratené
Produkt nekupovať., je to šmejd.
Čakám ako sa k vráteniu tovaru postaví predajca, nie je moja vina že si on neskontroloval čo predáva, preto nie som povinný niesť ani náklady za dopravu a vrátenie šmejdu ktorý ponúka, očakávam že mi budú vrátené peniaze za tovar aj dopravu.
- Po krátkom nosení “nerezová oceľ” zhrdzavie a spôsobuje škvrny od hrdze na ruke
Po krátkom nosení zhrdzavie sj napriek tomu, že je údajne vyrobený z nehrdzavejúcej ocele
Vo štvrtok večer sa manželovi roztrhol remenček na hodinkách Xiaomi Redmi Watch 2 Lite, objednala som nový a ráno cca 5:30 hod. vybrala z Alza boxu, takže do práce stihol ísť s novým náramkom.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »