Najnovšie recenzie zo sekcie Remienky pre inteligentné hodinky
- výborný náramok
FIXED Sieťovaný nerezový remienok Mesh Strap so šírkou 20 mm pre smartwatch ružovo-zlatý FIXMEST-20MM-RG
- vyzerá pekne a nepôsobí lacno
- skôr na väčšiu ruku
Mám obvod zápästia presne 140mm, ak by som mala ešte menšie, už by mi nesadol a bol príliš veľký. Pokiaľ máte menšiu ruku ako ja, hodinky budú navoľno, pozor na to.
- Sedí dobre.
- dobre drží na ruke, aj dobre vyzerá
- trošku iná farba ako hodinky ale nevyzera to zle, nosím to (amazfit GTR42)
- dobre držia na ruke, náramok dobre vyzerá
Remienok na hodinky, perfektný
- Výborná cena
- Praktický
- Pekný
- Štýlový
Lacny ale napriek tomu plnohodnotny remienok ktory vyuzivam hlavne do posilovne kedy potrebujem kvoli trhackam posuvat hodinky vyssie.
Treba si ale dobre zmerat zapastie aby dlzka sedela. Ak je priliz kratky remienok nemusite prepchat cez ruku kedze je to typ ktory navliekate a nezapinate na ruke az ako remienky pozostavajuce z dvoch casti.
Na druhý deň prasklo.
Eternico Essential Vertical Grain Silver Buckle universal Quick Release 22mm čierny AET-SMQRVEG25B-22
- Vyborne drzi na Venus S2
- Remienok je dlhsi, teda aj na vacsie zapastie ako original Venu S2 remienok, ale nevadi, ze precnieva, lebo koniec je pekne uchyteny
- Nerobi ekzemy na ruke ani odtlacky tak ako silikonove
- Uplne som nim nahradila original silik.remienok
Remienok je priedušný
- Rýchlosť,odbonosť
Dobrá cena a vhodná náhrada pôvodného remienka.
- original strap
Reakcia obchodu Mobvoi official
děkujeme za Vaší recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem
Tým Mobvoi
Kvalita za dobru cenu
praktický s pekný remienok
- Nesedí na Huawei band 7,príliš široký....
Remienok mi sposobuje alergicku reakciu na kozi, originalny remienok v Vivoactive3 tento problem nemal.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »